KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

"Eko pojazd"- rozstrzygnięcie konkursu

Logo Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Łodzi

Protokół komisji konkursowej Międzyprzedszkolnego ekologicznego konkursu plastycznego

 Protokół z posiedzenia jury z dn.16.12.2020 r. dotyczącego ekologicznego konkursu p.n. „Eko pojazd”, ogłoszonego przez Publiczne Przedszkole Nr 6 im. Marii Konopnickiej w Radomsku, w ramach ekologicznego projektu p.n. „Mały Strażnik Powietrza chroni je, bada i obserwuje” zrefundowanego przez WFOŚ i GW w Łodzi.

Na konkurs wpłynęło 18 prac z ośmiu radomszczańskich przedszkoli, tj. Publicznego Przedszkola nr 1, 2, 3, 4, 6, 9, 10 i Przedszkola Specjalnego.

Oceny prac konkursowych dokonało Jury w składzie:

  • Katarzyna Chybalska
  • Ewa Dydoń
  • Gabriela Nowak

Komisja konkursowa przy ocenianiu prac wzięła pod uwagę zgodność z tematem, samodzielność, oryginalność, wrażenie artystyczne.

Jury postanowiło przyznać nagrody i wyróżnienia:

I miejsce     

Jan Kubala                            Publiczne Przedszkole nr 2

II miejsce    

Filip Bałut                            Publiczne Przedszkole nr 4

III miejsce   

Maciej Starostecki                Publiczne Przedszkole nr 3

Nataniel Kubicz                    Publiczne Przedszkole nr 1

Wyróżnienia:

Aleksander Bitner                   Publiczne Przedszkole nr 6

Julia Stefańczyk                      Publiczne Przedszkole nr 10                 

Grupa „Kotki”                         Publiczne Przedszkole nr 10

Wszyscy pozostali uczestnicy otrzymują nagrody za udział w konkursie.

Jury i organizatorzy dziękują dzieciom za wykonanie prac oraz nauczycielom, którzy zachęcili swoich wychowanków do udziału w konkursie.