KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Protokół Komisji Konkursowej

Protokół komisji konkursowej Międzyprzedszkolnego ekologicznego konkursu plastycznego

Protokół z posiedzenia jury z dn. 26.02.2020 r. dotyczącego ekologicznego konkursu p.n. „Zielone płuca naszej Planety”, ogłoszonego przez Publiczne Przedszkole Nr 6 im. Marii Konopnickiej w Radomsku, w ramach ekologicznego projektu p.n. „Mały Strażnik Powietrza chroni je, bada i obserwuje” zrefundowanego przez WFOŚiGW.

Na konkurs wpłynęło 18 prac z 9-ciu radomszczańskich przedszkoli, tj. Publicznego Przedszkola nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10 i Przedszkola Specjalnego.

1) Oceny prac konkursowych dokonało Jury w składzie:

  • Mariola Krzyżowska
  • Gabriela Nowak
  • Anna Przybyłowska

2) Komisja konkursowa przy ocenianiu prac wzięła pod uwagę zgodność z tematem, samodzielność, oryginalność, wrażenie artystyczne.

3) Jury postanowiło przyznać następujące nagrody i wyróżnienia:

I miejsce

Aleksandra Zatoń, Publiczne Przedszkole nr 6

II miejsce

Przemysław Grabiec-Bielicki, Przedszkole Specjalne

III miejsce

Pola Mazur, Publiczne Przedszkole nr 2

Mieszko Dąbrówka, Publiczne Przedszkole nr 6

Wyróżnienia:

  1. Maximilian Leszczyna, Publiczne Przedszkole nr 10
  2. Lena Olczyk, Publiczne Przedszkole nr 10
  3. Julia Ciesielska, Publiczne Przedszkole nr 3
  4. Kalina Kubicz, Publiczne Przedszkole nr 4

Pozostali uczestnicy - 11 przedszkolaków otrzymało nagrody za udział w konkursie.

4) Jury i organizatorzy dziękują dzieciom za wykonanie prac oraz nauczycielom, którzy zachęcili swoich wychowanków do udziału w konkursie.

Posiedzenie komisji oceniającej konkursu plastycznego zakończono dokumentując je niniejszym protokołem.